Empresa Serveis Contacta Mapa
GESTIÓ INTEGRAL DE RESIDUS INDUSTRIALS

La nostra empresa està especialitzada en la gestió de residus metàl·lics, elèctrics i electrònics.
Paral·lelament, fruit de la constant adaptació a les necessitats del mercat actual, oferim un servei de gestió integral de residus industrials.

Si volen simplificar el seu treball, PRATGIR pot ocupar-se de la gestió de tots els residus industrials de la seva empresa.
Amb una sola trucada pot tenir solucionada la gestió de qualsevol dels seus residus.

GESTIÓ DE RESIDUS ELÈCTRICS

El constant desenvolupament de la nostra empresa fa que avui comptem amb les instal·lacions i recursos necessaris per a dur a terme tot tipus de processos de separació i reciclatge de material elèctric.

Gràcies a la nostra nova maquinària (preparada per operar amb més de 3000 quilos cada hora) i novament, gràcies als nostres més de deu anys d’experiència en la gestió d’aquest tipus de material, aconseguim dia a dia els millors resultats.

GESTIÓ DE MATERIAL ELECTRÒNIC

A PRATGIR tractem també tot tipus de material electrònic. A més, un cop finalitzat el tractament (el desmuntatge) d’aquest tipus de material, en gestionem cada part i el material sobrer. De fet, en aquest sector del reciclatge de material electrònic, la nostra és una de les empreses pioneres i més destacades de Catalunya.

DESTRUCCIÓ DE MATERIALS DIVERSOS

D’altra banda, la nostra empresa ofereix un servei de destrucció de materials diversos. Tenim una capacitat de destrucció de més de 1.000 palets de qualsevol tipus de material.

Sempre que calgui, expedim certificats propis de cada destrucció. Tanmateix, existeix la possibilitat que les destruccions es facin en presència notarial (amb la conseqüent expedició d’una acta notarial).

 
 
 
 Copyright © 2010. 12/6/2021