Qui som

Pratgir Reciclatges és una empresa familiar amb base a Les Franqueses del Vallès. Són ja 3 generacions de la família Pratginestós dedicades al reciclatge.

La nostra activitat principal és, a hores d’ara, la trituració de cablejat, on les més de 8000 tones reciclades ens converteixen en una de les empreses millor preparades del sector.

Com a activitats secundàries i no menys rellevants, desenvolupem la gestió i reciclatge d’un ampli espectre de residus industrials tals com ferralla, residus electrònics, plàstics, etc…

Durant aquest 2022 incorporarem al nostre port-foli de residus reciclats, les bateries de Li-Ion i Ni-Mh, fent un salt qualitatiu a la nostra activitat incorporant-hi el reciclatge químic, obtenint els materials/minerals que les componen i esdevenint així la primera empresa que ho fa de tot el territori espanyol.

Sigui quin sigui el residu a reciclar, ens esforcem dia rere dia per dur a terme aquest reciclatge de la manera més eficient i mediambientalment respectuosa possible, tenint sempre en compte els últims avenços en tecnologia, tècniques i processos.

Aportem solucions prioritzant un bon servei i la plena satisfacció dels clients. Amb nosaltres hi trobarà un soci de confiança.

Scroll to Top