Reciclatge de piles i bateries

Pratgir, constantment compromesa amb el medi-ambient, és la primera empresa gestora de residus de piles, bateries i acumuladors de Li-Io i Ni-Mh de l’estat Espanyol que realitza la recuperació química dels materials (Níquel, Cobalt, Coure, Grafit, Manganès, etc…) d’aquesta tipologia de residus, tenint sempre en compte els últims avenços en tecnologia, tècniques i processos.

Realitzem aquest reciclatge d’una manera eficient, sense contaminar, generant el mínim de CO2 i de residus possibles i superant amb escreix, els valors exigibles a les últimes directives europees i a la legislació ambiental.

A més a més dels metalls i plàstics obtinguts a la fase de recuperació física, la recuperació química és precisament la que ens diferencia d’altres gestors.

Les nostres aspiracions són, en primer lloc, posicionar-nos com a referents a la indústria i desenvolupar aquesta nova activitat amb la màxima eficiència possible, prioritzant el bon treball i el bon servei, podent servir un bon producte final directament a la indústria, tancant el cercle de l’economia circular.

Scroll to Top